El proper dia 10 de març s’inaugura al Museu de Belles Arts de Castelló l’exposició «Prohibit fixar cartells REA» i es podrà visitar fins el dia 20 d’abril.

Organitzada per l’ADCV juntament amb el Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana aquesta fa un recorregut visual per l’evolució del cartell en les dos últimes dècades en la que hi trobareu algunes peces dels nostres estudis associats.

En els últims 20 anys s’han dissenyat més cartells que mai en l’àmbit cultural i social. Aquesta peça gràfica ha aconseguit reivindicar-se com a format divulgatiu i de promoció per excel·lència i mantenir la seva hegemonia en l’entorn digital. Institucions, empreses i professionals confien en el seu poder de comunicació.

La mostra és un homenatge al cartell, els seus creadors i entitats privades i públiques coneixedores del valor del disseny. Reuneix 600 peces emblemàtiques. Està comissariada pels dissenyadors Boke Bazán i MacDiego, i li han donat suport Marc Martí i la World Design Capital València 2022. Desde La Exprimidora hem col·laborat en l’adaptació a Castelló.

El próximo día 10 de marzo se inaugura al Museo de Bellas artes de Castelló la exposición «Prohibit fixar cartells REA» que se podrá visitar hasta el día 20 de abril.

Organizada por el ADCV junto con el Consorcio de Museos de la Comunidad Valenciana esta hace un recorrido visual por la evolución del cartel en las dos últimas décadas en la que encontraréis algunas piezas de nuestros estudios asociados.

En los últimos 20 años se han diseñado más carteles que nunca en el ámbito cultural y social. Esta pieza gráfica ha logrado reivindicarse como formato divulgativo y de promoción por excelencia y mantener su hegemonía en el entorno digital. Instituciones, empresas y profesionales confían en su poder de comunicación.

La muestra es un homenaje al cartel, sus creadores y entidades privadas y públicas conocedoras del valor del diseño. Reúne 600 piezas emblemáticas. Está comisariada por los diseñadores Boke Bazán y MacDiego, apoyada por Marc Martí y la World Design Capital Valencia 2022. Desde La Exprimidora hemos colaborado en la adaptación a Castelló.