El pròxim 12 de novembre a les 20h en Les Aules Espai Cultural Obert celebrem una nova edició del Pechakucha Night coincidint amb les activitats de Castelló by design pel X aniversari de La Exprimidora. Tindrem una nit molt especial amb 11 convidats i convidades d’infart:

· ADN Ceràmic, un projecte que reivindica la forma única de fer disseny en la Comunitat Valenciana gràcies a la seua vinculació amb la tradició ceràmica 
· Ana Ferrero, fotògrafa especialitzada en projectes d’interiors i una de les noves sòcies de la Exprimidora. 
· Copiloto, estudi de disseny especialitzat en gastronomia que ens parlarà del projecte Miradors de l’Horta. 
· Gràfiques en negre, un col·lectiu de dissenyadores unides per una mirada feminista sobre la professió del disseny. 
· Nektar Studio, estudi creatiu audiovisual centrat en la combinació perfecta de so, disseny, imatge i estratègia per a crear vídeos únics. 
· ADCV,  María Navarro, la gerent de l’ADCV ens parlarà de l’associacionisme de disseny i les bones pràctiques de contractació professional. 
· Isho Design, aquest estudi de disseny d’interiors exposarà la seua visió sobre la professió ara per ara des d’una perspectiva holística i creativa. 
·Ethereal Design, donem la benvinguda a un de les noves sòcies de La Exprimidora, que ens parlarà de la seua trajectòria en el disseny d’interiors. 
· Penyalab, un laboratori ‘maker’ de creativitat i innovació social que creu en la força del disseny com a eina transformadora. 
· Yinsen, un dels estudis de disseny gràfic més reconeguts de la nostra província a nivell internacional ens parlarà dels seus últims projectes, com la polèmica Falla Corona. 
· La Exprimidora, en el desé aniversari de l’associació, La Exprimidora explicarà perquè és tan important la unió dels professionals del disseny. 

El próximo 12 de noviembre a las 20h en Les Aules Espai Cultura Obert celebramos una nueva edicióndel Pechakucha Night coincidiendo con las actividades de Castelló by design por el Xº aniversario de La Exprimidora. Tendremos una noche muy especial con 11 invitadxs de infarto:

. ADN Cerámico, un proyecto que reivindica la forma única de hacer diseño en la Comunitat Valenciana gracias a su vinculación con la tradición cerámica 
. Ana Ferrero, fotógrafa especializada en proyectos de interiores y una de las nuevas socias de La Exprimidora. 
. Copiloto, el estudio de diseño especializado en gastronomía nos hablará del proyecto Miradors de l’Horta. 
. Gráficas en negro, un colectivo de diseñadoras unidas por una mirada feminista sobre la profesión del diseño. 
. Nektar Studio, estudio creativo audiovisual centrado en la combinación perfecta de sonido, diseño, imagen y estrategia para crear videos únicos. 
. ADCV, María Navarro, la gerente de ADCV nos hablará del asociacionismo de diseño y las buenas prácticas de contratación profesional. 
. Isho Design, este estudio de diseño de interiores expondrá su visión sobre la profesión hoy desde una perspectiva holística y creativa. 
. Ethereal Design, damos la bienvenida a uno de los nuevos socios de La Exprimidora, que nos hablará de su trayectoria en el diseño de interiores. 
. Penyalab, un laboratorio maker de creatividad e innovación social que cree en la fuerza del diseño como herramienta transformadora. 
. Yinsen, uno de los estudios de diseño gráfico más reconocidos de nuestra provincia a nivel internacional nos hablará de sus últimos proyectos, como la polémica Falla Corona. 
. La Exprimidora, en el décimo aniversario de la asociación, La Exprimidora explicará porqué es tan importante la unión de los profesionales del diseño.